Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já myslím, že je prací novinářů, chodit se vlády vyptávat, ovšem chytře.

0 0
možnosti
AK

Kéž by se u vlády jednalo o impotenci pouze mediální.

To by byl náš život hezký...

1 0
možnosti
LC

Jestli ona sama vláda nevidí ty své "úspěchy" v tak růžových barvách, v jakých to vidíte vy. Možná je radši, když se ty její "úspěchy" moc nemedializují.

0 0
možnosti
Foto

Velmi výstižný blog. KarmaR^.

Žijeme v postfaktické době, kdy hrají média mimořádně důležitou roli. Zpochybnit lze prakticky cokoliv a proto jsou důležití PR profesionálové, aby dokázali dostat informace až k občanovi. Samozřejmě je třeba také jisté inteligenční úrovně, aby si člověk uměl udělat svůj názor a nepodléhal dezinformacím To platí o to více u prostodušších občanů.

Vzpomínám na covidové šílenství, kdy byly tiskovky denně, i když vlastně nebylo co říci a dokonce ani ministr Vojtěch nebyl schopen vysvětlit, na čem se vlastně vláda usnesla. I přes šílené zadlužení, zoufalost a chaos při řízení covidu dokázalo PR oddělení hnutí ANO vytvářet zdání, že A. Babiš je skvělý krizový manažer a za vše špatné může opozice. Výsledkem pak bylo, že 2,4 milionů lidí ho v 2.kole volilo za prezidenta.....

3 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

0 0
možnosti
Foto

Proč zachraňovat vládě krk, když je vinna.

1 5
možnosti
ZZ

Jste na velkém omylu.

Mediálně to má vláda zmáknuté na 1-.

Všechny noviny, média, TV, internet ......... všichni vládě drží palce a dávají to jasně všem na ztřetel. Dokonce i Fialova řeč těla je na jedničku a jeho mluvící hlavy dokáží do nekonečna mluvit o ničem, za frenetického potlesku posluchačů.

Jediný drobný a dosud nevyřešený problémek je v tom, že vláda záměrně lhala už při tvorbě svého programového prohlášení a není schopna splnit to, co slibovala. Myslí, že silou 108 hlasů protlačí ve sněmovně sebevětší nesmysl a my ji k tomu budeme za to ještě tleskat.

Chtělo by to, aby vláda přestala svalovat vinu za své neúspěchy na druhé a začala konečně i jednat s opozicí a akceptovala i její návrhy a doporučení.

Místo toho se věnuje jen podpoře svých věrných fanatiků a demagogů.

;-(

4 4
možnosti
JZ

A Babiš jednal s tehdejší opozicí?

1 0
možnosti
MB

Faktem je,e vše je o komunikaci. O trpělivém vysvětlování a argumentaci. Zažili jsme šílenosti. Potištěné grafy - Bude líp. Vyhlášeno ráno, večer upřesněno - Ještě líp! Vrchní velitel ohodnotil své složky - Jako Čučkaře. V Číně je sice Covid, na Ukrajině se zase nic neděje. Jakási chřipka . Válka nebude ...

Slyšíme kritiku Alenky. Zlotřilá Vláda chce odřít důchodce. Proč problém neřešila, to se neví! Jyřík porobek sjednotí levici - vše se tak vyřeší. Kolaborací s Ruskem naprosto ...

Proč Vláda neutne bludy? Zrušením Senátu by se dalo důchodcům přidat 19 Kč. Nezvyšováním příjmů poslanců 9 Kč! 4 miliardy poslané Ukrajině loni? To by vystačilo na 1 týden do Důchodového systému! Sdělit - současný systém je neudržitelný? Jsme poslední generací? Vyřeší něco demonstrace, zvýší se příjmy státní kasy ... ?

Pochopitelně, je to o důvěře a otevřenosti. O rozumu, odvaze a odpovědnosti. Zatím se našel pouze 1 odvážlivec,Kalousek. "Lidi, nemáme na to". Cosi se děje,. Staňura se zatím nesmělým hláskem přidává. Já vím, pryč s nimi ... :-)

4 2
možnosti
PV

Musim rict, ze premierovi nerozumim. Nechapu, jak nekdo, kdo se pysni tutilem profesor politologie, neni schopen domyslet nektere elementarni veci. Volil jsem je v poslednich volbach do PS, volil jsem PP za prezidenta, ale rozhodl jsem se, ze tohle byla ma posleni volba proti (pochopitelne AB) a ze pristi volby uz budu volit jen pozitivne, i za cenu toho, ze se mnou voleny subjekt do PS nedostane. Timto tedy chci vlade vzkazat, aby se tedy snazila vladnout ku prospechu teto zeme a ne jen lobistu, stojicim za temito stranami.

3 0
možnosti
PV

Jo, a vam pochopitelne karma. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 24,36
  • Průměrná čtenost 629x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik