Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Pravicově liberální;-Dtak to mě fakt pobavilo;-D.

Prosím autora, aby mi prosím jmenoval stranu nebo hnutí, které je podle autora nositelem tohoto programu a když takovou nenajde, tak by mohl alespoň v kostce naznačit hlavní jeho body, body antizeman a antibabiš můžete vynechat;-),děkuji za odpověď.

4 0
možnosti
Foto

Jediná strana která se k tomu blíží jsou Svobodní občané.

4 0
možnosti
PK

Stávající soužití dvou rozdilných pojetí politiky(konzervativního a liberálního přístupu), kreý se snaří reprezentovat třeba ODS mě nějak nesedí.Jsem bývalý volič ODS a byl bych rád, kdyby se zde obrodila, či zrodila skutečně konzervativní strana, která v nynějším politickém spektru chybí. Každý konzervativec žije v úzkém a trvalém sepětí s dějinami a snaží se zachovat věky prověřené hodnoty a vzorce chování a předávat je dál, inspirují se z moudrosti předků, uctívají historické osobnosti, chrání kulturní dědictví apod. to ODS opustila a tak aby bojovala proti názorům neomarxistů, kam patří především CSSD a piráti, tak bojuje proti EET a nejvyšší cíl je program antibabiš, antizeman. No a co se týká její stávající pozice mám pocit, že jim vyhovuje, mají 15 %.domnívají se, že mají hodného, slušného a bojovného lídra a mají ohromnou radost z každého průzkumu mínění,které jim přidá desetinku, pan předseda si pomalu vytváří svůj kult, to je fakt málo na v minulosti nej konzervativní stranu.Rv

6 0
možnosti
Foto

Až se do toho Trikolora opře, bude 10% maximum. Stávající voliči v ODS zatím zůstávají, protože nemají jinou volbu. Až budou preference Trikolory nad 5% začne být na pravé straně pěkně horko a Babiš bude pro ODS zapomenut.

0 0
možnosti
Foto

J51o50s92e38f 35B36a88s48l

16. 9. 2019 7:37

Já bych řekl, že to není o populismu, ale o tom kdo si "uzobne víc. Jestli "horních 10 tisíc" a nebo dolních 10 milionů. A votom to je!

1 5
možnosti
Foto

Když Kalousek s Topolánkem obtěžkali ekonomiku svým batohem, bylo snad lépe?

1 6
možnosti
PD

Ano, bylo lépe. Třeba důchodci měli příjem blíže k zaměstnancům.

2 0
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 24,57
  • Průměrná čtenost 629x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik