Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Babiš se Zemanem jsou partneři (žádní kamarádi) hlavně z doby oposmlouvy a nic se dodnes nezměnilo. Teda přece, jen jednomu z nich hrozí basa a ten druhý má moc mu pomoci. Prosebníčkem a přitakávačem je nyní právě Babiš, to se díky Šmardovy odhalilo až na kost.

Nechce se mi věřit, že to Hamáček nevidí, Babiš je podrazil v době když se drápal k moci (kauza Lithium), když byl ministrem (Sobotka), a nyní znova (nechtěný Šmarda), i úplný trotl si spočítá, jak to bude příště. Pokaždé aféře utekli česanům voliči a v dalších volbách dostanou od dua B+Z už jen ránu z milosti. Tragikomické je, že na poslední výstřel si nabyl Zeman v minulosti sám, když odmítli Dr. Alterovi zaplatit za služby, stačí málo a páska exekutora visí na Lidovém domě.

Renezance ČSSD je možná, ale jedině v opozici, vyměnit vedení, vyházet ze svých řad zemanovce, anonáky a espéďáky. Možná se i vzdát Lidového domu (prodat ho s obcí na návrat po letech), pokud to zachrání stranu. Očištěni, bez zátěže, mohou zahrát roli ublíženého, to u voličů zabírá a zároveň jediné strany, která umí dělat tu pravou sociální politiku, to by taky zabralo. Otázkou je, jestli existují praví sociální demokraté, co najdou v sobě odvahu na tak radikální řešení, když je téměř jisté, že po vytáhnutí ČSSD z politického hrobu budou, jako symbol krutých řešení a hubených časů, odsunuti do pozadí.

3 0
možnosti

Na blogu p. Trizuljaka jsem napsal, že Oposmlouva je totéž - Jako kdysi Pakt Ribbentrop - Molotov. Princip - Účelového uspokojování zúčastněných, s obrovskými negativními dopady. Vše se zabalí do pojmů, zájem o mír, státotvornost a podobné nesmysly. Nicméně přivykne se tomu a nová nová Norma - bez morálky. Je stejně úžasné, že 30 let po revoluci vítězí marketinkový produkt účelovosti - Menšinová vláda, s podporou komunistů. ČSSD si zvolila svou cestu sama, platí za to draze. Podobně je tomu s oslovením "Čau lidi". Každý ví, že AB to nepíše - Nicméně efekt je vyvolán, myslí na nás - Koná, aby bylo lépe. Přijde mi to až srandovní, pak se bojuje se Šmejdy, kteří nabízejí předražené hrnce. To je podstata dnešní, vládní politiky a Lihový dům se tam ještě pokouší prodat i svou pánvičku ! Komické - Tragické ... :-)

2 0
možnosti

To je teda blábol. Škoda, že už nemáte představu, jak by to tedy teď mělo být.

0 0
možnosti

Ano, je to blábol! ČSSD je cenná pro AB pouze jako známka. Nahradí ji SPD + KSČm, což by doma i prošlo. Za hranicemi ČR by se zesměšnil - tedy to dělá "Tajně" ! Sociální demokraté v Evropě procházejí krizí. Doba jim nepřeje, podobně J. Corbyn ve VB. U nás vynásobeno dluhem - Lihový dům + Existencí tří levicových stran! ČSSD + KSČm + Hnutí Ano. Důchodce pak neděkuje Hamáčkovi, ale Babišovi. Vystoupit - nevystoupit? Cokoliv již ČSSD udělá, je špatně! To nemluvím o kolaborantech s Hradem + Miloše jako škůdce si nesou na zádech ! Vystoupit z Vlády - Proklít Hrad = Je řešení = Síla není ... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 383
  • Celková karma 24,69
  • Průměrná čtenost 631x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik