Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J62a74k36u48b 14Š71o32l73c

11. 2. 2019 8:24

Je skutečně možné, že se dočkáme nového pokusu o marxismus (nejspíše s lidskou tváří)?

0 0
možnosti

Přední světové náboženství ;-D

1 0
možnosti
Foto

P38e83t76r 92J27o83h48n

11. 2. 2019 7:14

Ta pomatená paní nechť za sebou jen zhasne!;-O

10 0
možnosti

Ať varuje hlavně před humanitárním bombardováním!

5 0
možnosti

Liberální politika se dokonale znemožnila extremistickými nápady, které vedly k tomu, že dnes mají vrahové větší práva než jejich oběti, menšiny větší práva než většina, migranti jsou absurdním způsobem upřednostňovaní na úkor domácích občanů, kteří tady pracují, poctivě se živí a platí daně..

Liberálové natolik překrucovali skutečnost, až se většina voličů rozhodla pro kohokoli jiného, jen ne pro jejich kandidáta. A když přišel Trump a měl odvahu vysmát se absurditě „politické korektnosti“, okamžitě získal sympatie normálních voličů.A protože se s tím liberálové nedovedou smířit a nechtějí si přiznat omyly, tak vymysleli nálepky jako konspirační teorie, hoaxy, trolly, fake news, zkrátka vyfabrikovali jakési nedokázané všemocné ZLO, které má ospravedlnit, že jejich absurdity většina voličů prostě odmítla.

10 0
možnosti

Lepe bych to nenapsal, Petre. To levicatske "bahno" jeste dnes ma tu silu medii, penez a take volice, kteri se boji myslenky byt silnym jedincem, to co postavilo Spojene staty do popredi. Kde opravdu JEDINEC je ta sila. Ne DIKTATY socialnich vymozenosti vedene byrokracii. Ne programy pomatencu z moznosti znicit ten rad, ktery dal obcanum skutecnou osobni svobodu.

Pomalu se vsak zacina ukazovat, jakou ti kandidati na prezidenta z leve strany, opravdu pripravuji budoucnost USA. Jiz ten prvni program nazvany "zeleny" (green) je tou pravou ukazkou. Jiste se o nem dozvite i v CR.

1 0
možnosti
  • Počet článků 383
  • Celková karma 24,69
  • Průměrná čtenost 631x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik