Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PI

Prý my voliči demokratických stran... Hned úvodní věta cosi o vás vypovídá. Jen pro informovanost, které strany jsou ui nás podle vás nedemokratické a jak se ta nedemokratičnost projevuje?

2 0
možnosti
VB

Děkuji za moc pěkný článek. Nedávno jsem napsal něco podobného:

Pošleme negativní virtuální realitu k šípku

Když člověk čte zpravodajské weby, tak je zde jenom spálená země a Babiš se může těšit na vázání anonystických členských průkazů do kůže voličů vládní koalice.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=808878

Snad jen dvě opravy. Podle mě je příhodnější psát anonysti.

Za další, zajisté nejste volič komoušů, ale používáte jejich slovíčka, a to "zrada na úrovni Mnichova". Jak mluvíme, tak myslíme a tak také jednáme. Opravdu bychom měli přestat používat klišé jako mnichovská zrada, temno. Brání to přemýšlení.

0 0
možnosti
MK

Žádnou skepsí netrpím a ze života se raduji. Ale spolčení ODS+Babiš by mi asi náladu poněkud pokazilo.

Pokud z ODS přijde signál, že s Babišem do holportu nepůjdou, rád jí zase budu volit.

1 0
možnosti
VF

Vašemu článku by slušela "titulka".

1 0
možnosti
VF
RW

Republice se daří asi nejlíp v historii a proto musíme snižovat důchody máme omezovat topení a je třeba se připravit na to, že auto a vlastní bydlení bude luxus jen pro bahaté...

11 5
možnosti
MK

Žádné důchody nesnižujeme. Při každé valorizaci se zvyšovaly. Jen jsme to zvyšování přizpůsobili reálným možnostem.

Sám jsem důchodce a nemám s tím problém.

2 2
možnosti

Jako když otevře hubu Fiala...

7 5
možnosti
JZ

Někteří jedinci by holt rádi jen brali, ovšem, aby bylo kde brát, je třeba nejdřív dávat. Tak znovu, stát není zaopatřovací ústav pro líné a neschopné.

1 2
možnosti
JV

J77a27n 33V48ě58r27n98ý

26. 2. 2024 12:07

S tímto se ovšem jaksi setkávám nejčastěj na straně přátel "pravičáků". Pořád jim všem vadí že je všechno moc drahé a nonstop vymýšlejí nějaké pasivní příjmy, hlavně aby nemuseli být pracovat nebo být nějak jinak přínosní společnosti.

0 0
možnosti
Foto

Dnešní chmurnější rozpoložení společnosti bych neodvozoval od životní úrovně. Lidé potřebují cítit, že se jde po správně cestě, ke správnému cíli.

3 3
možnosti

Sem s tou správnou cestou a správným cílem.

4 0
možnosti
JZ

Máme se dobře, a jestliže se lemplové a flákači mají špatně, je to jen jejich vina.

2 9
možnosti
Foto

V životě jsem se neměl líp. Přesto nemohu tvrdit, že bych byl nějak nadšený. Při poslechu zpráv, či čtení denního tisku jsem stejně otrávený, jako jsem býval za socialismu. Někdo namítne, že to může být povahou. To by platilo, kdybych se po dobu 15 let po Listopadu necítil mnohem šťastněji. Sám to přičítám atmosféře ve společnosti a pocitu, že nejdeme po správné cestě.

9 3
možnosti
JZ

Zasloužená karma

0 2
možnosti
  • Počet článků 385
  • Celková karma 23,73
  • Průměrná čtenost 627x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik