Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ovšem jestli tohle bylo jediné porušení etického kodexu všech ostatních ministrů a ministerských úředníků po tragédii, tak je to skvělá zpráva. Ovšem chtělo by to podat důkazy, klidně uveřejnit seznam všech zaměstnanců ministerstev, i vlády, senátu atd., s jejich alibi. A klidně z toho ocenit ty, kteří měli třeba rodinné oslavy jako svatby, narozeniny, a hned je přerušili a skončili. Navíc to jistě nebyla jediná vánoční oslava ten den, tak už se dávno měli veřejně ocenit všichni ostatní, kteří své večírky či parties tehdy okamžitě ukončili.

0 0
možnosti

On je trochu rozdíl mezi rodinnou oslavou a večírkem zaměstnanců MPSV, z něhož ministr odejde na mimořádné zasedání vlády kvůli tragické události na FF UK, a pak se z toho zasedání vrátí zpět a pokračuje v zábavě. To se vymyká zdravému rozumu.

3 0
možnosti
Foto

Snad ne úplně nadarmo jel Fiala (jako nejhorší premiér na světě) za nejlepším premiérem světa (do Indie).

1 0
možnosti
BO

Nekritizujte demoliční vládu, protože nahráváte Babišovi. To nevymyslí ani Pepa 107.

4 0
možnosti
Foto

Asi jste nepochopil, že jsou mezi námi lidé, kteří nestojí za všech okolností za těmi, kdo je něčím zklamou. Prostě ne každý taktizuje a hájí jedny barvy jako je hájí závisláci na svých favoritech, ať se děje, co se děje.

2 0
možnosti
VD

Zatímco všichni poslanci ANO byli již od rána zachmuřeni, Jurečka se v 13:45, 16:08 a opakovaně ještě v 23:11 mírně pousmál. Budeme i na dále tuto kauzu sledovat se vším důrazem a vyvodíme z ní politické důsledky!

3 9
možnosti
SL

Jen další nahrávka Babišovi..

4 0
možnosti
Foto

Babišovi, který se pokusil potopit vlastního syna , což potvrdil i soud. Vaše radost zdá se mi být nezáviděníhodnou.

0 0
možnosti
JD

J71a52n 40D62o36u35š34e48k

10. 1. 2024 9:30

Pan premiér se jen panicky bojí rozpadu a je proto ochoten přejít a okecat cokoliv. Ne nadarmo se mu říká želé.

9 1
možnosti
Foto

Nevím, jestli se panicky bojí, ale rozhodně nepůsobí věrohodně.

1 0
možnosti
ZD

Prolhaná aféra padá na všechny členy vlády. Souhlas s vašimi vývody. Nezmínil jste funkci pana Jurečky v radě obrany státu. I to by mělo hodnoceno jako selhání celého aparátu současné vlády. státu. Do toho očividné nejasnosti okolo Klánovické vraždy a intervence v této věci pana prezidenta v novoročním projevu. Jak dlouho už tato vláda nedává smysl?

9 2
možnosti
  • Počet článků 385
  • Celková karma 23,92
  • Průměrná čtenost 627x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik