Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Po té ostudě, co jsme deset let zažívali na Hradě ... no nevim jaké mezinárodní ostudy jste zažíval, ale Zemana rozhodně nevyfakovali dvě země těsně před příletem. Aby to ten hňup vylepšil, tak vyrazil se síťovkou na nákup do Německa. Jo tamní, média si smlsla a k smíchu bylo celé Česko. Stosedmička sice jezdí za svými přáteli do Bavor na motorce, nad čímž v zahraničí kroutí hlavou, u nás to některým imponuje. Jinak ho ale naštěstí drží Kolář na uzdě.

1 1
možnosti

Zemana "nevyfakovali", protože nikam nejezdil, anžto po něm nikdo netoužil.

1 0
možnosti

Zasloužená karma

0 1
možnosti

I opozice se může v nějakém bodě shodovat s vládnoucí stranou, na tom by nebylo nic tak zvláštního. Jen to zrušení superhrubé mzdy přišlo skutečně v nejméně vhodnou dobu. A bohužel to kromě ANO padá i na vrub ODS.

1 0
možnosti

Ale já, pokud si dobře vzpomínám, si troufnu tvrdit, že zrušení superhrubé mzdy slibovala ODS dříve než hnutí ANO.

4 0
možnosti

Ano ODS to navrhovala už v roce 2018

3 0
možnosti

J55i41r90i 35P76i70l81n28y

4. 12. 2023 7:30

Mafiánská ODS je lepší než Mafiánská ANO. Tak to jste mě opravdu rozesmál. Naivita v to, že současná ODS je něco lepšího než Babiš musí být potrestána vystřízlivěním. Ten kdo toto neviděl před volbami by si měl sypat popel na hlavu. Ale pořád ještě máme svobodné volby, než nám Topka zařídí korespondenční, takže je to každého věc jestli volí na základě rozumu, nebo nenávisti.

5 1
možnosti

Takže jste kromě typického plivnutí na Zemana vysvětlil, že nějaké programové prohlášení nebo předvolební sliby je cár papíru a tupé plácání. Je potřeba straně a vládě bezmezně věřit i když dělají něco jiného než říkali před volbami, protože oni přeci jsou nositelem toho nejlepšího a nejchytřejšího a všechno co dělají je v nejlepším zájmu nás všech, jednotných voličů, kteří jich snad pro věčné brblání ani nejsou hodni. Vám zůstalo něco pod kůží, poslouchejte.

7 0
možnosti
  • Počet článků 385
  • Celková karma 23,78
  • Průměrná čtenost 627x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik