Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autore. Vy tady vypušťíte dezinformace. Že ceny energií jsou tam kde byly. Mi zdražili dva měsíce plyn trojnásobně. A po novém roce se má zdražovat zase.

2 0
možnosti

Nejen odbory, ale i učitelské a zdravotnické zastupitelské komory jsou jen přetrvávající chorobnou rudou myslí levicových prudičů.

2 0
možnosti

J32a85n 38Z66i94e39g47l68e44r

29. 11. 2023 12:13

Zasloužená karma

4 0
možnosti
Foto

V jednom se musím Josefa Středuly zastat. On tu stávku ve školách nevyvolal, pouze se na ní přiživil. To samé platí i o napjaté situaci v nemocnicích. Jím vedené odbory vyhlásili stávku, protože odmítají nedávno schválený konsolidační balíček, pokles životní úrovně, inflaci atd. Prostě "vládo zařiď, ať se máme lépe". Přitom se i přiživili na datumu, když v pondělí 27. listopadu 1989 proběhla generální stávka téměř v celé zemi.

4 0
možnosti
  • Počet článků 385
  • Celková karma 23,92
  • Průměrná čtenost 627x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik