Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AG

A59l91e76x 15G95r41e76g83o41r

6. 11. 2023 20:05

Budoucnost je ve spolupráci,to máte pravdu. Jenže ve spolupráci suverénních států sdružených v ekonomické unií a nikoliv politické unií

Evropa je přeci diametrálně odlišná od USA, které snad mají být jakýmsi vzorem pro budoucí EU. Jen pevně věřím,že nás nečeká občanská válka, podobná té, která vytvořila dnešní podobu USA.

0 0
možnosti
JL

Vazeny pane Ondřeji Šebesto. Napsal jste to hezky. Pro i proti. Jenze je treba a to i dnes, zacit premyslet nad pravidlama toho obrovskeho statu.

Ziji pres 40 let v USA. Ten muj stat je takovy stat jako Slovensko. Trosku vetsi rozlohou, ale asi s tolika obyvately. Vcera byla zmena casu z letniho na zimni. V celych Spojenych statech. A ejhle, dva staty ten posud casu neudelaly. Ba dokonce kde ja bydlim, cast ten cas zmenila a cast ne.(dalsi stat je Hawaii)

Zde je ten krasny ukaz suverenity statu, kde je treba jedno, zda okurek v lahvy bude zakoucen ci nikoliv. Nikdo ve Washingtonu D.C. se proto nebude soudit s mim statem. IVsak zruseni jedne letecke zakladny (Wiliams) bylo rozhodnuti letectva a ne meho statu. Zde bylo rozhodnuto podle prislovy, ze kdo plati, ten rozhoduje. Tak by to melo byt i v te ubohe Evrope. Ale....??!!

To ale je velmi dulezite. V pristupu statu k rozhodovani v Bruselu, vsechny staty, to minim velke ci male, MUSI mit stejnou provozovaci silu a na reseni takovych otazek. Jinak i ten silny se vcera utnul s emigraci (Merklova) a dnes mame na problem zadelano v cele Evrope. Mozna sila vetsiny by tomu zamezila.

Dale to rozvadet nebudu. Diskuze je nutna PRED rozhodnutim a mit stanoveno take to procento pro a proti pro konecny vysledek.

Dekuji za pozornost..

1 0
možnosti
Foto

Přijde uniofil domů a ptá se svého synka: "Proč nejsi venku se svou partou?"

"Zjistil jsem, že berou drogy a vykrádají automobily, a takové blbosti já dělat nechci."

"Není možné si vybírat jen rozinky, je nutné dělat i to co ti se bude zajídat, když to tak dělají ostatní."

8 0
možnosti
Foto

R14o95m15a38n 86K10o60z34e79l

6. 11. 2023 12:02

Pěkné...já bych dodal ještě obvyklý argument "progresivistů": "Pokud se ti to nelíbí, tak jsi proruský kolaborant nebo v lepším případě východoevropský buran"

5 0
možnosti
JZ

Zajímavý objektivní rozbor místo hloupých výkřiků do tmy. Dobrý námět k diskusi.

1 2
možnosti
AG

A42l38e63x 98G27r73e71g53o89r

6. 11. 2023 20:08

Tady není o čem diskutovat. Poraženeckych řeči mám plné zuby.

0 0
možnosti
JV

Nejsem pro Farského Spojené státy evropské.

8 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma

1 4
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 24,36
  • Průměrná čtenost 629x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik