Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Soudci do roku 2009 nemohli manipulovat s důkazy. Dokazování prováděl vyšetřovatel státní zástupce Od roku 2009 provádí dokazování soud, Vyšetřovatel už nemůže osobu vyslýchat jako svědka nemůže provádět rekognici. To se dnes děje u soudu.

0 0
možnosti
Foto

Fremr soudil na Okresním soudě a odsouzení měli možnost se odvolat. Řídil se trestním zákoníkem, který platil do roku 2009 s tím, že některé skutky byly vymazány.Řídil se trestním řádem, který platí i dnes se směnou, že od roku 2009 důkazy se provádí u soudu. V té době se také kradlo znásilnělo a musel být někdo, kdo tohle bude soudit. Takže i v této době byly soudy.

0 0
možnosti
Foto

Babiš a jeho kauzy plnily noviny od doby. jak záhadně získal Agrofert. Nikdy se nezjistilo, kdo mu dal peníze, když on se sám chlubil, že jej získal bez koruny v kapse. Byla to údajně firma ze Švýcarska, jenže na udané adrese neexistuje, babiš tvrdil, že mu půjčili spolužáci ze Švýcarska, ale neřekl jejich jména. Podle BIS se jednalo s největší pravděpodobností StB a jejich ulitých penězve Švýcarsku. Pak byla kaouza 5 milionů ČSSD. Za nejnižší částku získání Unipetrolu po roce nezpalcení jeho vrácení státu a za jednu miliardu zařízení, že je opět za nejnižší částku získal PK Orlen. pak je tu kauza Lovochemie, zametená pod koberec. Tak by se dalo pokračovat, Co firma, to šméčko.

0 0
možnosti
LC

Problém není Fremr, ale Pavel. Proč by si měl Fremr připouštět, že se někdo bude hrabat v jeho profesní minulosti, když nedávno lid zvolil na Hrad rozvědčíka, předsedu ZO KSČ, jemuž po boku stojí vystudovaná politručka. Kulturní fronta z toho nadšení omdlévala. Jak myslíte, že by soudil ty "útěkáře", kdyby nebyl rozvědčík, ale soudce? Zvlášť soudce kterému jeho sovětští přátelé všechno vysvětlili, když už dnes máme takové příhodné datum.

3 1
možnosti
Foto

To je špatné, že byl rozvědčík. Co takový rozvědčík za komunismu dělal podle vás. Předseda ZO KSČ byl ve škole a spolužáky zvolen. Takže je to trestu hodné.

0 0
možnosti
Foto

Důsledkem radikálních změn bývá, že se plýtvá chválou nových časů. Minulý režim se nepřestával chválit, zatímco jeho špinavosti byly tabu a 1. republika byla vytrvale haněna. Toleranci ke špinavostem nové éry můžeme také vidět nezřídka, rovněž zametání stínů pod koberec. V takovém nevyzpytatelném prostředí není divu, že kandidáti na vysoké posty si nejsou zcela jistí svými šancemi uspět .

0 0
možnosti
Foto

PS: Soudce A. Sotolář manipuloval s důkazy v neprospěch obviněných osob. Nebyl však ke kriminálnímu jednání motivován politickými důvody. Chválit jej za to jistě nelze.

Naštěstí tento případ byl sledován a obhájci konali, co konat měli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 24,36
  • Průměrná čtenost 629x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik