Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to obdivuhodné.

Ve vašem věku tolik naivního optimizmu.

Kéž bych na tom mohl být stejně...

0 0
možnosti

J48a46n 75K76y78š97k93a

2. 2. 2023 14:03

Celé vám to podepisuji, Ondřeji. Díky.

1 0
možnosti

Kocáb neřekl nic víc než to, že ti, kteří 21 let sovětské okupace, která způsobila především morální devastaci Československa, využili k osobnímu prospěchu, tak: "Jestliže je to skutečná kontemplace a vnitřní usebrání a pochopení toho, že jsem zhřešil, musím z toho vyvodit i určitou konsekvenci, která mi říká: nebudu se tlačit na první místo ve státě, protože rozdělím společnost." Takže nechápu, proč do toho jasného výroku tahat jakési chvilky atd.

3 3
možnosti

Spolecnost rozdelil Klaus se Zemanem.

1 0
možnosti

Celkem dobry, ale treba na me rozhodnuti mchpd mel nulovy vliv.

2 0
možnosti

Michprdu? Placené klace? Tak to jo.

1 0
možnosti
Foto

Paráda. R^Demokratickém volby skončili. A volič, jako šašek "jeho veličenstva". Všechno předem perfekttě připravené. Bohatí mecenáši, čiperní lobbisti, mohutná klaka novodobých "svazáckých" dobrovolníků. Jenom přesvědčit ovčany - voliče, aby tam hodili to, to, co si vrchnost žádá. Povedlo se. Králík z l klobouku se stal prezidentem ČR. A bude se prý dobře vyjímat na známkách za 23Kš)... Děkujeme vám voliči, zachovali jste se podle našich představ. (Zato vám možná (v rámci zjednodušení) zvýšíme daně. A dál? Volby skončili , zapomeňte. ;-D[>-]A my, voliči? Tož " teď když máme co jsme chtěli, do rachooty zvesela..." KARLE KRYLE, PROBUĎ SE... ;-(

8 10
možnosti

Njn, velke zklamani, ze nevyhral ten, s nimz by vam letali peceni holubi primo do ust. Vzdycky kdyz slysim nebo ctu to, co tu pisete vy, mi pripomene slova meho byvaleho sefa, ktery rikal, ze je jedno, kdo nam vladne, protoze jestli se chceme mit dobre, tak holt musime makat kazdy pracovni den.

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS