Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Člověka, kterého živil celý život erar, nelze srovnávat se schopným a úspěšným podnikatelem.

0 0
možnosti

Pořád si říkám, že demokracii nelze nařídit, té se musíte naučit. Dokonce je to tak, že neučíme sami sebe, ale další generace. Hrozně těžko totiž v sobě předěláme co jsme se celý život učili, ale máme šanci další generaci ukázat, jak má taková demokracie fungovat. Proto není dobrý apel na volení proti někomu, skutečný význam pro nás má pozitivní volba, to znamená volit to co dobrého v budoucnu pro nás může kandidát udělat, nebo představovat.

K dehonestační kampani se uchyluje ten, co pozitivní budoucnost nabídnout nemůže a neumí. Vytahování a mediální nafukování málo podstatných prohřešků, často i vylhaných má za cíl jen zaplnit mediální prostor a nedovolit mluvit o budoucnosti, zvláště té pozitivní. Nenaskakujme na narativ o volbě menšího minulého zla a volme větší budoucí dobro, hesla a billboardy nám neřeknou nic, musíme klást otázky a kandidát musí odpovídat, ten kdo se bojí otázek a nechce diskutovat, ten s námi nebude mluvit ani v budoucnu, budu volit toho kdo mi v budoucnu odpoví na moje otázky a nebudu se muset odpovědí domáhat soudně, jako nyní.

0 0
možnosti

Hezká reklama, ale bohužel.

0 0
možnosti

Lidé si vybrat mezi disidentem Baštou a znalkyní německých turbodoktorandů Nerudovou. Že by nebylo druhé kolo nejsou obavy. Problém bude to druhé kolo: AB nebo PP = zas prázdná obálka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 383
  • Celková karma 24,69
  • Průměrná čtenost 631x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik