Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Klausova neviditelná ruka trhu je ekonomický pojem, který se učí na VŠ ekonomické a jeho platnost je prokázaná od pravěku. V případě energií došlo k pokřivení trhu a proto EU souhlasila se zastropováním energií.

0 0
možnosti
Foto

Neviditelná ruka trhu je dobrý sluha, ale zlý pán. Což se právě ukázalo. :-)

0 0
možnosti
Foto

Plánované zdanění se má týkat bank, ČEZ, petrochemie. Cena potravinářských výrobků ženou nahoru stoupající ceny energií podle pekařů..

0 0
možnosti
Foto

Česká republika rok co rok a tak tomu je letos, sklízí více obilí než je potřebuje. Letošní sklizeň je o 178 tis. tun vyšší než vloni. Benzin u nás nikde nestojí 38 Kč. Je dokonce za 35 50 Kč.

0 0
možnosti
Foto

Ukrajina po dohodě s Ruskem vyvezla 20 milionů tun obilovin z loňské sklizně, které jsou uskladněny v silech.. Dalších čtyřicet milionů tun obilovin pak bude k dispozici po právě probíhající sklizni.Globální cena obilí s klesla na předválečnou úroveň.

0 0
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 24,57
  • Průměrná čtenost 629x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik