Diskuse

The Wall

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J21a89n 62R16á89ž

15. 8. 2022 13:49

Faktem je, že dřív nebo později nějakou formu dohody o ukončení války bude muset Rusko s Ukrajinou uzavřít. Tak končí všechny války. Jelikož o bezpodmínečné kapitulaci jedené strany uvažují jen rozumově mdlí, tak to bude buď mírovou smlouvou nebo dohodou o "dočasně" trvalém příměří, jaké panuje na Korejském poloostrově od padesátých let, do teď. Že u toho nepřijde Ukrajina o část svého předválečného území silně pochybuji.

1 0
možnosti
Foto

V případě Koreje je to tím, že si KLDR netroufne něco podniknout. Vaše lkaní po nějaké dohodě závisí jen na jednom - jak donutit Kreml, aby ji respektoval.

Pak je tam drobnost - ruské válečné zločiny a náhrada škod. Kdybyste našel způsob, jak Kreml zkrotit, Nobelovka za mír Vás nemine.

0 0
možnosti
JL

Teď už je na dohadování pozdě, sami Rusové přece oznámili, že se s Ukrajinou bavit nebudou. Dále můžeme jen spekulovat: bude se válčit až do konce - jak to bývá - linie příměří se udělá tam, kde budou fronty (viz Korea) nebo jedna strana kapituluje bezpodmínečně.

1 0
možnosti
JZ

V roce 1938 tlačil Západ na Československo, aby se s Německem dohodlo. Nyní stejni týpci tlačí na Ukrajinu, aby se dohodla s Ruskem.

6 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

3 0
možnosti
Foto

Pakliže narážíte na Rogera Waterse, je typickým dokladem dichotomie s genialitou hudby a sociální debilitou.

6 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 24,57
  • Průměrná čtenost 629x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik