Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Radovat se z prodeje oslabeného Agrofertu nevypadá moudře. Nejspíš by ho koupili Poláci a zavřeli.

2 0
možnosti

A81l89e32š 69N92o64v58á50k

18. 10. 2021 8:43

Babiš už jasně řekl, že jde do opozice...8.11. zasedne nová sněmovna, vláda podá demisi, president jmenuje Fialu premiérem a abdikuje.

0 0
možnosti

no když tzv. pravicový konzervativci dělají papírovou koalici SPOLU s V tak to opravdu jen lehonce zavání levotou ;-D

2 1
možnosti

Souhlasím s tou rolí Pirátů, oni probudili v lidech umírající touhu po svobodě a demokracii. Rozhodně nejsou žádní neomarxisti, ale paradoxně tohle označení také přitáhlo více lidí k volbám, bohužel pro Piráty volili Spolu a kroužkovali Starosty. Jednoduše většina nechce marxisty ani totalitního vůdce. Proto i komunisti vypadli ze hry a socani se svou komunistickou rétorikou (zejména Maláčová) taky, zabil to Hamáček zoufalým apelem na lidovce a neurvalým zneužitím jména Josefa Luxe.

Pro Andyho každý den dobrý, úklid po osmi letech není jen tak. Miloš už mu nenahrává a proto zkouší vše možné, lže o tom co mu Miloš řekl, vysílá na průzkum Ondráčka a dělá ublíženého, jako že on má být obyčejný poslanec.

Ať už se děje co chce, ústava a zákony mají být dodržovány. 8.11. schůze PSP, až se dohodnou, demise a vzápětí může být jmenována nová vláda, protože jednání už probíhají a dohoda je jistá. Babiš a Hradní poskoci mají problém jak vzkřísit Miloše do 8.11. a s ním i scénář dvojího jmenování a protahování agónie co to dá. Bohužel bez ohledu na Milošovo skutečné zdraví a roztáčející se krizi Česka.

4 1
možnosti
Foto

Souhlasím a dal jsem karmu.

Zaslechl jsem i názor, že lidé z Hradu (Mynář, Nejedlý, Ovčáček) by souhlasili s tím, že prezident Miloš Zeman bude dočasně zbaven výkonu některých pravomocí, ale bude ponechán v úřadu až do konce svého fukčního období. Dokonce by k tomu možná Zemana i přemlouvali. Jim by to vyhovovalo - na Hradě by zůstali. Vyhovovalo by to možná i všem ostatním - nemusely by se narychlo organizovat prezidentské volby.

2 1
možnosti

Pokud vím, tak o sesazení Miloše nikdo neuvažuje.

1 0
možnosti

A světlé zítřky jsou jistotou R^R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 24,57
  • Průměrná čtenost 629x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik