Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ne, povinné očkování bude nepovinné.

Máte dvě možnosti: chytnete koronáče, onemocníte a možná i zemřete, nebo

dáte se očkovat, dostanete komplikace a možná na ně i zemřete. :-)

0 0
možnosti
Foto

Jedno je očkofilům společné. Naprosto pomíjejí skupinu obyvatel, která covid již prodělala (řádově milióny obyvatel), je tudíž vůči nemoci imunní a očkování jí nemůže nic dát, spíš může být kontraproduktivní.

Protikovidová kohorta by vás klidně utestovala k smrti, ale test na přítomnost protilátek vám neudělá a když se rozhodnete si ho udělat za své, jeho výsledek vám nikdo neuzná. Já z toho dedukuji jedinou věc. Některým covidová, tzv. "pandemie", která pandemií vůbec není, náramně vyhovuje a snaží se, aby "opatření" včetně očkování vydržela věčně, protože na ní pohádkově vydělávají. Že to nemá s racionalitou nic společného, je nabíledni.

5 0
možnosti
RJ

Přesně tak, já jsem pořád ještě v té 180 denní lhůtě (doufám že to prodlouží na rok jak plánuje Rakousko podle posledních výzkumů), tak nevidím důvod proč se očkovat.

Zatím, ani ministerstvo, mi nedokázalo odpovědět proč 180 den mohu tančit, ale 181 den už tančit nemohu.

2 0
možnosti
VB

Každá čtvrtá sestřička v ČR prý zatím není očkovaná, ač má možnost vakcinace přímo u ruky. Dodala bych, že mnohé z nich už covid-19 měly (někdy o tom ani nevěděly, MZ ČR se o jejich protilátky nezajímá), dále mnohé mají špatné zkušenosti s různým povinným či doporučeným očkováním (např. proti chřipce - vedlejší účinky, ale žádná ochrana, chřipku stejně dostaly). Vakcíny proti covid-19 jsou stále v experimentál. fázi, nejsou plně schválené, stále se vynořují další známky nežádoucích účinků. Navíc se množí výzkum. studie ze zahraničí, že i očkovaní se infikují a přenášejí infekci. Držím sestřičkám palce.

3 0
možnosti
JP

J41i48r98i 79P19i71l58n31y

2. 8. 2021 7:14

A co ti, co se o svoje zdraví a imunitu starají sami tím, že nepijí, nekouří, sportují a necpou do sebe bůček, nečučí na ČTV a tím pádem nepotřebují očkování proti každé chřipce? to asi nejsou normální lidé, protože většina ovcí věří každému nesmyslu našich politiků, finančně zainteresovaných na covid byznysu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 24,57
  • Průměrná čtenost 629x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik