Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud fandíte komunismu ve fašistickém hábitu, pak vám musí tento program připadat správný.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti
TT

Sliby, vykládačky a mazání medu kolem huby jsou standardem u všech stran a normální člověk si jich nevšímá. Však Bureš taky nastoupil s tím, jak zatočí s korupcí. No a co se týče tzv. Pirátů, nehodlám číst jejich fámy - vidím, co dělají, jak hlasují. Praha a Brusel stačí bohatě.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
RJ

Tak třeba s tím internetem= Agenda boje proti dezinformacím se stane jednou z našich priorit během českého předsednictví v Radě EU v roce 2022.

Za poslední rok ti bylo tolik dezinformací. Třeba před rokem jistý muž tvrdil že od Srpna se bude zase zavírat, dezinformace byla že to nastalo až od září.

O dezinformaci se smyslu odkud přišel Covid, přece z laboratoře ne a kdo to řekl byl označen za konspiračního teoretika.

A to stejné platilo pro covid pasy nebo omezení kvůli testům. V lednu nám tvrdili že rozhodně nebudou nutné testy ke kadeřnici.

A všechno co neodpovídalo "správnému" názoru bylo označeno jako dezinformace.

Minulý týden byla třeba dezinformace že žáci ve škole musí být očkovaní nebo mít roušky. Tento týden to už dezinformace není.

A v polovině srpna nebude ani dezinformace že do školy budou moct jen očkovaní.

2 0
možnosti
JR

J51a51n 80R57á96ž

12. 7. 2021 13:56

Když začalo být reálné, že Piráti se stanou rozhodující vládní stranou, začal jsem sledovat pozorně výroky jejich zástupců i aktivistů, a to jak u nás ve Sněmovně, v TV, na sociálních sítích, v diskuzních pořadech, ale i jak se vyjadřují a hlasují jejich zástupci v unijních orgánech, dostal jsem strach.

Hodně lidí, kteří si přáli změnu, volili v roce 1946 komunisty a tím je dostali k moci.

Lidé dnes také chtějí změnu a proto někteří zcela chybně uvažují nad volbou Pirátů. Vůbec si však neuvědomují, jakého Džina tím vypustí z lahve. Voliči komunistů v roce 1946 také uvěřili jejich líbivým volebním heslům, ale zapomněli na to, jaký program hlásal Gottwald v třicátých letech stejně, jako mnozí dnešní sympatizanti Pirátů zapomínají na to, co hlásal Bartoš v letech 2010-2015, když se objevoval na akcích Antify. Jsem přesvědčený, že jak se názory Gottwalda nezměnily a zůstal po válce stejným bolševikem, jakým byl před válkou, nezměnil se i dnešní Bartoš. Proto bychom si měli rozmyslet volbu strany, které šéfuje ještě nedávno aktivní sympatizant anarchistů. Rovněž výroky představitelů Pirátů by nás měli varovat, abychom neudělali stejnou chybu, jakou udělali naši předková v roce 1946.

8 0
možnosti
JP

Děkuji za servis programu, ale programů už tu opravdu bylo a letíme stále ke dnu. Mariánka (konopí) vede k tvrdším drogám nebo schizofrémii, to není zdraví. Pohled na společnost této strany odpovídá komunistům - všechno moderní a jiné je lepší než dnes. Jak je možné, že starostové-zkušení praktici, se spolčí s rozvraceči současných zbytků civilizace?

6 0
možnosti
Foto

Protože bez nich by se do Parlamentu nemuseli dostat

1 0
možnosti
MK

Migrace, drogy, BLM, LGBT, předat všechna rozhodování velkým zemím.Rv

3 0
možnosti
Foto

J77o16s48e44f 87B65á10r59t44a

12. 7. 2021 12:26

Marcel Kolaja: „Společně s předsedou Evropského parlamentu Davidem Sassolim a s Ivanem Bartošem jsme se shodli, že je potřeba posílit roli Evropského parlamentu. Pirátská strana dále podporuje také většinový systém hlasování v Radě místo jednomyslnosti například v otázkách zahraničních nebo daňových,“ píše se v tweetu pirátského europoslance doprovázaném fotografií jeho osoby spolu se Sassolim a se smějícím se pirátským šéfem Ivanem Bartošem.

6 0
možnosti
PK

No u této strany (Piráti) je dobré se zeptat strýčka Googla , jaká organizace a jaké konkrétní osoby v Evropě jí zastřešují, z jakého prostředí pochází jejich lídr a pak si projet jejich hlasování v EU.

Následně se ukáže, pro koho a proč je tato partaj volitelná.

8 0
možnosti
JP

Pane Korecký, nemáte to po ruce, času je málo... Znám jen trochu jejich ideologii, která nese všechny moderní zmatky vedoucí ke sebezničujícímu jednání společnosti. Jistě by to vhodně doplnilo diskuzi o programu.

0 0
možnosti
Foto

Za mně není ani tak podstatné to co kdo napíše do programu pro konkrétní volby.

Důležité je jaké má ta strana dlouhodobé cíle a ideály a jak se ta strana reálně chová samosprávách, parlamentu .. a proto rozhodně Piráty volit nebudu.

Nemají žádný ucelenou dlouhodobou vizi, mají představu, že budou mít to nejlepší řešení pro všechny ( což není možné), nemají společné ideové ukotvení zejména v ekonomické oblasti. neustále se vliuvaji na program, že to či ono je jim vytýkáno,ale že to nemají v programu ačkoliv jejich představitelé a to i to čelní o tom opakovaně mluví ( např. Prázdné byty).

Je to jen spolek toužící se dostat k moci,je to vlastně taková varianta ANO bez Babiše.

Dokud bud mě volit podle programů na jedno období ne na základě historie s dlouhodobé vize stran pak se k lepšímu stavu nikdy neposuneme.

3 0
možnosti
RJ

Nejen cíle a ideály. Pokud celá strana říká "A", včetně jejich krajských špiček, a jen šéf říká "B", kdo bude mít asi pravdu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 24,57
  • Průměrná čtenost 629x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik