Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Když jste zmínil chartisty, dovolím si odkaz na článek jednoho z nich, pana Vlka st. ze dne 17.10.2019 o ODS, skoro dva roky staré, ale stále aktuální..

,, Od jisté doby projevují naprosto pomatené zoufalství některé politické strany a někteří politici. Naposledy mne svým zoufalstvím uzemnil politický program ODS. Ohlas byl obecně dost divoký.

Z pravicové strany se ODS prý chce stát zeleno-rudo-oranžovo-pirátskou stranou. Zepředu to vypadá, ten nový program, jakoby demokraticky a pravicově, ale jakmile nadzvednete sukni, ukáže se, jak říkala moje maminka, že je to „navrch huj a vespod fuj“. To, co je vyvěšeno na netu, ten program, se jmenuje „Čtyři pilíře“ a vypadá celkem rozumně.

Ale pod sukní jsou věci, z kterých musí pravý volič ODS dostat kopřivku. Stačí hledat. Dobře to popsal Ondřej Neff v úvodníku Cesta zmateného voliče dne 10.10. 2019“.

BTW, v tuto chvíli zde není k dispo konzervativní partaj pokud o nějaké kdokoliv ví prosím dejte mi vědět.....

0 0
možnosti
Foto

A copak jste pod tou suknicí viděl? Napište, nebojte se!

1 0
možnosti
JK

Osobně tento postoj nesdílím. Negativní přístup k rozhodování o budoucnosti nemůže být normou. Tenhle princip nahrává populistům, kteří pořád před něčím varují a slibují, že nás uchrání a zachrání. Kdo nejvíc křičí, ten je sice nejvíc slyšet, ale na moji volbu o budoucnosti to nemůže mít vliv, nebo spíše ten negativní.

Rozhodujeme se snad že nezasadíme strom, nepostavíme dům a nebudeme mít děti? Proč by to mělo být v politice jinak, mám volit protože nechci aby tam byl někdo, nějaká strana, nebo aby se něco nestalo?

Nenechme, aby uměle podsunuté negativní emoce cloumaly naším majestátem. K přeborníkovi v negativismu SPD se přidalo i ANO včetně ubohých vylhaných pomluv. Já chci někoho, kdo to s Českem myslí pozitivně a dobře, kdo aspoň nebude tunelovat pokladnu a bude pozitivní zejména k našim sousedům.

2 0
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 24,57
  • Průměrná čtenost 629x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik