Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý den. Vaše zbytečné a marné lamentování nad špatnými poměry a zvrhlostí současných poměrů je úsměvné. Téměř vše, co dokázala lidská populace zaznamenat o své historii, zejména o politických a ideologických konfliktech, sporech a válkách je jeden nepřetržitý proud sviňáckosti, podrazáctví, chamtivosti po moci a korupčním šejdířství. Nic nového pod sluncem. Každá revoluce žere své děti a každý klan gangsterů, který se dostane k moci se serve o kořist. Ve zdejší desetimilionové kotlině se od roku 1918 téměř každých deset až dvacet let konalo přerozkradení majetku. V rozkradené neokoloniální gubernii čtvrté říše s rozvrácenou státní správou, kde se zájmové klany rvou o veškeré dostupné zdroje nelze čekat žádné zázraky.

0 0
možnosti

Nevidím podstatného rozdílu, mezi bývalou KSČ a Hnutím ANO. Bude lépe = Zářné zítřky, všemu se daří. ČSSR - ČR pevnina štěstí, o kterou se příboj zavilých kapitalistů rozbíjí. Jsme vzorem, všichni se učí a závidějí nám. Pak se vše rozpadne, vědecky zkrachuje . Všechno bylo vědecké - nyní řízeno odborníky. Milouš Jakeš, se dostal do sortimentu Hornbachu - Baumaxu = Ploty a jejich ornamentní ozdoby ...

Pak se vedou klasiko řeči - zda dobré myšlenky byly realizovány blbými lidmi, proč se dostavil výsledek blbý ? Stejné personálie, dají se pochopit bývale mladí, zejména po r. 1945. P:-)řichází doba nová - jejich. Tedy přichází i ANO. k novodobým pašalíkům stačí digi - fotomontáž. Určit, se tam objeví i poctivci, lidé moudří a nadšení. Prozří, mizí a kruh se opět uzavírá. Jako v socialismu nebylo vhodné se veřejně přihlásit k členství v KSČ - nyní je to s ANO.

Sortiment plotů je rozšiřován ! Vedle planěk, je možno si tam umístit i Milouše, pole 4-5 dřevěných desek a šoupnout tam i Andreje. Vše je nutno řádně přišroubovat, neb ti bývale viditelní ,se vystavovat již nechtějí ! Tak vykonal i ten nelenivý člověk Ivan. Nu, zase jsou zde další, kteří cestou zvýšeného pracovního úsilí - Nahradí i plaňky v počtu 2 ks ! Prodávají se pod názvem Karel i Havlíček , chalupářsky zován, Borovský ! Opravdu, vysvětlete mi někdo, jaký je rozdíl ? :-)

5 0
možnosti
Foto

Pan Pilný z ANO i z funkcí odešel sám, což mu může být přičteno k dobru. Mě hrozně zklamal hlavně tím, že k Babišovi nastoupil.

8 2
možnosti

Jak stále platný bonmot z filmu "Dědictví" ! "Mne nxere, že jsi vstúpil - mne sxere, že jsi vystúpil" ! Ivan Pilný v tom ANO spolku mi připadal, jako Velbloud procházející Antarktidou ! Úkaz podivný ... :-)

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS