Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velmi hloupý blog. Podle vás je v pořádku, že v rámci ČR dojíždíme do práce cca do 100km a se tkáváme se tam s dalšími liddmi. Když ale stejnou vzdálenost aplikuji na příhraničí, tak je to špatně. Možná bych Vám doporučil navštívit oblasti u polských nebo slovenských hranic, kde chybí pracovníci z Polska a Slovenska.

9 0
možnosti

Tak jste po druhé objevil Ameriku ;-D

Sasko tak chce české pendlery udržet. Každý, kdo tam i přes zavřené hranice zůstane, získá 40 eur na den pro sebe, dalších 20 eur na den za každého rodinného příslušníka, který se v Sasku ubytuje s ním. Pro zajištění ubytování využívá Sasko hotely, penziony nebo kempy v pohraničí, které jsou teď zavřené.

V Bavorsku jdou přitom ještě dál. Tam je příspěvek pro pendlery 60 eur na den a 30 pro rodinné příslušníky.

Zdroj: https://www.idnes.cz/liberec/zpravy/pendleri-tezke-casy-sasko-liberecky-kraj-vyjimka.A200327_095353_liberec-zpravy_jape

6 0
možnosti

Soudci se jen rojí!

Měl byste ještě chvíli počkat - akceptovat prosbu šéfa krizového štábu: Zastřelte nás, ale až bude po všem!

7 0
možnosti
  • Počet článků 383
  • Celková karma 24,69
  • Průměrná čtenost 631x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik