Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

... Jakou bude mít motivaci si na stará kolena svým zásadovým postojem znepřátelit mocné? ... Člověče, v jeho věku a při tom jak je zabezpečen, se mocným a nejen jim, už může jen smát do ksichtu. Ten nemusí už vůbec nic. To není poslanec s hypotékou.

1 0
možnosti

Co jsem si povšiml, tak největší poprask vyvolal Křečkův výrok, že bude hájit práva všech (dle zákona), nikoli aktivisty vymyšlená "práva menšin".

2 0
možnosti
DR

Mýlíte se. Výsledkem je ombudsman, který byl řádně demokraticky zvolen i když se Vám to nelíbí a psal tu pět rozhořčených blogů denně. A tudíž se obávám, že na tu zahrádku bude muset vyrazit spíše někdo jiný, ale Křeček to fakt nebude.

1 0
možnosti
SN

:-).........sledoval jste pane autore, jak si v interwiev nemazal Tvarůžkovou na chleba? Také jste mohl vidět jeho souboj s opsrslkým Železným.....to byl výslech jak na gestapu, zvládl to! Bylo to tak hnusné a podlé, že ho pokáral i senátor Jirsa z ODS! RvRvRv

3 0
možnosti
JK

J44i39r65i 94K72u39c53e90r25a

24. 2. 2020 10:35

Jeho názory na fungování úřadu jemu svěřeného se mi zdají být velmi dobré.

2 0
možnosti
RR

A co můžeme čekat od ješitného demobloku?

4 0
možnosti
SB

Ta neustálá idealizace Motejla je už trapná.

Pane autore, kdyby ten člověk, který zahynul jen proto, že Motejl neuměl řídit a usnul za volantem, byl někdo z vašich blízkých, také byste neustále omílal, jak byl Motejl skvělý?

Navíc ani náznak nějaké lítosti. Jasně si pamatuji, jak když byl přitlačen svými oponenty k tomu, aby o tom mluvil, byl jeho tón naprosto neutrální, jako kdyby mluvil o nějaké věci, která se stala před pěti stovkami let, s kterou on neměl nic společného a jejíž aktéři by už tak jako tak byli dávno mrtví, i kdyby se to tehdy nestalo.

Vy jste natolik velkomyslný, že Motejlovi odpustíte smrt pana Buřiče z Tábora, kterého jste patrně neznal. Odpustil byste mu i smrt svého dítěte? Protože na ulici jsme si všichni rovni, ať už se jmenujeme Buřič, nebo Šebesta.

1 0
možnosti
JA

Takže za to, jak zvedá ruce koalice, může opozice?

1 0
možnosti
JP

J30i76r27i 43P13i83l84n42y

24. 2. 2020 8:12

Z Vás ta pravda a láska přímo tryská. Demokracie je asi Vaším zavilým nepřítelem.

2 0
možnosti
VF

Sám nejsem nejmladší a soudě podle Vaší fotky ani Vám už není 20. Také už okopáváte zahrádku? Podle toho, co píšete v úvodu, byste měl - tedy, pokud měříte stejným metrem i sobě.

Osobně jsem od ombucmana nikdy nic moc nečekal a proto jsem byl občas příjemně překvapen. Pana Křečka neznám, ale asi horší, než jeho předchůdkyně, být už nemůže.

To, že je u moci Babiš, je výsledek ostatních stran - v tom s Vámi souhlasím. Proto se ani po příštích volbách nejspíš nic nezmění.

9 0
možnosti
  • Počet článků 383
  • Celková karma 24,69
  • Průměrná čtenost 631x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik