Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Riziko roste "díky brexitu", nebo kvůli brexitu?

0 0
možnosti
EH

Takhle funguje naše rasa - z každé situace urvat pro sebe maximum. Vezměme si například teď aktuální téma LGBT. Od pronásledování došli k většinové akceptaci společností. Jenže stačí to? Slyšela jsem rozhovor, kdy žádal pan předseda respekt. Až budou mít respekt, co pak, obdiv? Co pak, kvóty na umění (v hollywoodu už je asi mají)? Co pak, kvóty na vedoucí pozice? Co pak, obsazení vedoucích pozic pouze lidmi, kteří se hlásí k LGBT?

Přeháňka? Už to tu bylo, viz katolická církev.

0 0
možnosti
Foto

Ano. Ale proto, aby se s tím něco začalo dělat, musí nejdříve padnout kritické množství obětí. Bohužel.;-(

0 0
možnosti
TT

Oběti jsou logický důsledek nezbytné evoluce. A protože je evoluce nerozlučně spjata s životem, nějaké představy o heče peče věčném míru a lásce mezi lidmi patří mezi bludy. Resp. jejich šíření je oblbování různých věřících.

0 0
možnosti
VH

Ano, každý fanatismus je nebezpečný. I fanatismus národa vyvoleného.

0 0
možnosti
  • Počet článků 383
  • Celková karma 24,69
  • Průměrná čtenost 631x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik