Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Chce to klídek v posuzování nynějších preferencí občanů pro ANO a jiné partaje. Dost napověděly výsledky jarních voleb do europarlamentu. Od té doby se nic moc nezměnilo. Čitelně nám napoví v příštím roce výsledky krajských voleb;-D!!

1 0
možnosti
PB

Souhlas, karma.

4 0
možnosti
JK

V podstatě s vámi souhlasím, přál bych si konec té teatrální politiky, kdy bombastická reklama je víc jak skutečný výkon, kdy umělé vyrábění vládních krizí z naprostých banalit má zastírat skutečné problémy a ten fakt, že na nás zcela určitě brzo dopadnou. Zdá se, že se může sejít obvinění AB, zastavení a vrácení dotací EU, mega daňový podvod Agrofertu, neodvolání a nejmenování ministra, naprosto diletantský nereálný rozpočet a masové demonstrace po celé republice. Tuhle kombinaci vláda neustojí, resp. to už nedá ČSSD.

Otázkou je, zda bude opozice připravena s konkrétními řešeními, za které budou mít konkrétní osoby zodpovědnost.

2 1
možnosti
MB

Náš volební systém - K podobným blokům vybízí samotný! Je jiný, konečný počet mandátů u strany s 30% a 3 dalšími po zisku 10%. (Jde o konečný přepočet). Na Hnutí ANO se pak dá dívat dvojím způsobem. 1) Samoúčelný projekt shora, k ochraně beztrestnosti a investic Oligarchy. Program není žádný = To, co zajistí oblibu. 2) Uvědomit si, že po nás půjdou další. Najít rozum a sdělit si, že je sice příjemné jim bezprostředně vyžírat budoucnost - Nicméně tak se řádný Hospodář a Správce nechová! . Myslel jsem si, že 41 let srandovlády na stejných principech je již za námi - Vypadá to, že není, že Ano ... ! :-)

2 0
možnosti
PK

Nesmysl, neschopnost opozice ukazuje již hodně dlouho, nej řešení jsou nové volby, ať se konečně lidičky proberou z letargie a jdou volit a sdělí jak to vidí...

4 0
možnosti
Foto

Jde o takové větší ryby, které se teď právě chytily do Babišových sítí, takže se teď snaží ještě mrskat.

A to mohli všichni pěkně lovit s Babišem.

2 1
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 24,57
  • Průměrná čtenost 629x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik