Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdo s čím zachází, tím také schází. Nejprve USA vedou hybridní válku proti SSSR s použitím zbraní ideologické diverze a psychologické války, a teď se klepou hrůzou, že si někdo dovolil údajně použít tutéž zbraň proti nim. Každý by si měl především zamést před vlastním prahem. Je úplně možné, že kdyby tytéž peníze se použily na zvyšování blahobytu místo na zbrojení, tak by už jenom tento fakt zapůsobil na ty ostatní takovým dojmem, že by Putin a ostatní začali zamýšlet sami nad sebou, neb by jim všechny nástroje hybridní války vypadly z ruky. Mně fascinuje, že i lajkování z Východu tak úspěšně rozkládá Západ.

Ta ideologická diverze byla tak úspěšná, že jeden Frantík se už v létě 1967 hlásal, že jsme okupování ruskou armádou. Nejdůležitější je vždy zblbnout úspěšně vlastní obyvatelstvo.

0 0
možnosti
MB

Toto je klasika dnešního boje, bez děl a tanků - Mobilní zařízení firmy Huawei tak přijdou například o službu Google Play a další nástroje Googlu. Je tedy nepravděpodobné, že by mohla být firma nadále úspěšná jinde než v Číně ... Technologie ... :-)

1 0
možnosti
MB

Již se neválčí - Válčí HDP a ekonomika. Aby byla úspěšná, musí být "S přidanou hodnotou" - stojíce na špičkových technologiích - vynálezech. (Mj., na tom shořel celý Socialismus). Extenzivitu se nikdy nepodařilo nahradit intenzivitou. Lidé i dřeli - K čemu to ovšem bylo dobré? Co vydřeli? Pokroku bylo málo, pak i blokáda k tomu přispěla - Výsledek se dostavil, zaostalost a neschopnost konkurovat jako přirozenost vyústění ...

. Je úsměvné sledovat výroky M. Zemana, který toto zpochybňuje - Příklady od ČSSR, Kuby, přes Venezuelu po Rusko je toho jasným příkladem. Samotné Rusko je svým způsobem neuvěřitelné - Jede postaru. Válčí postaru - Zaostává postaru - Jaderná velmoc = Rozvojová země. Neštvu - neurážím, konstatuji známá fakta. Samotný V. Putin o tom mluví, je si toho vědom. Pokud k tomu přičteme pokles porodnosti, reálné problémy života běžného občana - Pak se objev í i cifra 4.600 Kč - Průměrný důchod. Je to jejich cesta - Hlavně, nechť neotravují - Otravují !... :-)

3 0
možnosti
Foto

I kdyby Rusové nečinili vůbec nic, tak bohatý se bude vždy trpět stihomanem, že to ten chudší přemýšlí jenom nad tím, jak ho oškubat. Viz polský instalatér v GB. Výsledek: brexit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 24,57
  • Průměrná čtenost 629x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik