Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Když jsem se jedné prodavačky tuším Vodafonu zeptal, proč je to na rozdíl od Polska nebo Rakouska tak drahé, odpověď mě položila... "prý nejsme Polsko nebo Rakousko, že prý jde o jiný terén!" ... je fakt, že nemáme Alpy, zato menší kupní sílu než Rakušani :-P;-D Říká se, že to že vytvořili kartel je veřejné tajemství, ale je fakt, že ty dvouleté smlouvy tohle podezření trochu nabourávají.

0 0
možnosti
Foto

No, jen ty firemní tarify, od té doby, co se tehdejší ministr financí pochlubil, za kolik to ministerstvu a finančním úřadům vyjednal, se poněkud změnily. Jak skončí smlouva, a poptáváte nový tarif, odpoví vám už jen jeden operátor (ten stávající) a cenu, jakou jste měli, vám už nenabídne.

Aspoň my jsme tak dopadli, hovory zdražily trochu, SMS brutálně a data skoro o polovinu.

Ale pořád to je, proti ceníkovým nabídkám, dost slušné, když ale budete měsíčně platit stovky tisíc, tak vám taky udělají cenu :-)

0 0
možnosti
VM

A zase mi nezbývá, než položit otázku. To je ta vláda, co maká, to je ta vláda, co bojuje proti daňovým únikům a korupci? To je ta vláda, která se honosí poklesem korupce?

Tolik k informaci o operátorech - nicméně faktem je, že tarify jsou u nás jedny z nejdražších a operátoři se s klienty vytírají zadek.

Ale za mě - dělám ve stavebnictví o objektivně mohu říct, že i zde pokračuje naprosto stejná korupce, jaká byla před Babišem.

Jak dlouho budou lidé tomuto podvodíkovi a lháři ty jeho lži žrát?

2 0
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 24,57
  • Průměrná čtenost 629x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik