Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přesně, týmy analytiků vytvářejí mechanismy, jak udržet v primetime naše oči na obrazovce a vytratil se zájem o obsah sdělení. Z právy se smrskly na neuvěřitelné, otřesné, bezprecedentní, globální, kruté a náhodné zázraky, které jste ještě neviděli a už nikdy neuvidíte. Jednou jsem viděl i tři zázraky během jedněch zpráv, takže mi došlo, že má realita se bez těch blbostí v pohodě obejde.

Jestli pořád ty OTŘESNÉ zprávy sledujete, tak jen ZÁZRAKEM máte ještě mozek v hlavě.;-)

1 0
možnosti

Karma.Ovšem nezapomínat na "alternativní media",ti se snaží o blbou náladu mezi svými čtenáři přímo na zakázku...bohužel,ze všeho se postupně stává stupidní bulvár.Proč?Protože lidé to tak chtějí a komerční stanice se jen přizpusobují poptávce a z televizních kanalu je jen přítok žumpy a "lid",tedy zákazníci jsou spokojeni...

4 0
možnosti
  • Počet článků 383
  • Celková karma 24,69
  • Průměrná čtenost 631x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik