Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Až firmy nebudou požadovat VŠ na pozice asistentek, recepčních a podobně, tak ne, stejně tak státní správa, bez titulu vás nevezmou.

1 0
možnosti
Foto

V soukromé sféře to teda nepožadují, naopak na pozice asistentek nebo recepčních člověka s VŠ neberou, protože na tyto pozice je překvalifikovaný a dlouho by nevydržel.

0 0
možnosti
PV

Kdyby Vas znamy nabidl zamestnancum v superhrube mzde tolik, kolik mu uctuji zivnostnici, tak se mu netrhnou dvere s vynikajicimi elektrikari. Jinak karma, devalvace VS vzdelani je v posledni dobe hrozna.

7 0
možnosti
JZ

Nepotřebujeme. Ale normální řemeslník nemá 50, má 15 a vidinu padesáti let dřiny s klepáním, aby ho po padesátce nevyhodili. Dobře se mají jen ti hodně dobří a těch o moc víc nebude, ti zájem o obor mají už teď.

A magistři zatím práci mají. Využiji-li vašeho kouzelného příkladu - znám případ, kdy má rok před ukončením magisterského studia 48 000 čistého. Kolikpak má řemeslník půl roku před vyučením? Tyhle příklady jsou zkrátka k ničemu...

0 3
možnosti
Foto

Půl roku před vyučením je řemeslníkovi sedmnáct let...

1 0
možnosti
Foto

Už před 10 - 15 lety strany nalevo napravo slibovaly, že zvýší počet vysokoškoláků, že v jejich počtu zaostáváme za Evropou a musíme ji dohnat, asi tak.

0 0
možnosti
ZH

Zdá se, že jste zaspal poslední pravicová léta tupých škrtů. Možná jste šípková růženka, prohlédněte se pořádně. V éře tupých škrtů se místo jeho privatizace učňovské školství zcela zrušilo. Nechápu po čem dnes voláte. ;-D

0 4
možnosti
PV

P31a30v73e41l 93V64é37b45r

9. 5. 2017 7:35

Milý pane, souhlasil bych s vámi, ale kvůli větě "Pokud budeme věřit, že vůbec zaplatí nějaké daně" se domnívám, že umíte hrát na housle...

4 0
možnosti
JK

Pavle, on ani leckterý OSVČ, který dnes za měsíc vydělá těch 40 tisíc, daně dle zákona platit nemusí. Stačí 2 děti, manželka na mateřské plus nějaké odpisy.

2 0
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 24,57
  • Průměrná čtenost 629x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik