Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ve všech druzích diskuse se u nás uchytilo nálepkování a ještě k tomu i výrazy, které nedávají smysl v konání označeného. Některá témata jsou tabu; a to i přesto, že aktuální dění v Evropě k diskusi přímo vybízí.

A k Zemanovi; je mylný názor, že se Zemanem přišlo zhrubnutí výraziva v diskusích; k bezbariérovému vyjadřování, ale hlavně konání došlo dávno před Zemanem ve funkci.

1 0
možnosti

Kde dochazi argumenty, tam prichazi na radu urazky. A jak je videt tady na blogu, je jedno, jestli pisatel voli doprava nebo doleva.

2 0
možnosti
Foto

Dokonce hlava státu označuje kohokoli, kdo s ním nesouhlasí, za idiota. Pak se ovšem nedivte, že méně orientovaný občan má pocit, že "když to může Zeman, můžu i já".

6 2
možnosti

Pak jako jeho odpůrce se stavíte na jeho úroveň

0 0
možnosti

Já třeba mám pocity po výsledku krajských voleb a senátních dobré.

0 0
možnosti

Takže sám píšete o něčem,co nedává smysl. Zase dělíte lidi,kteří dle vás volí správně na inteligentní a ty,kteří se vám nelíbí na lidi méně inteligentní. Jste opravdu hodně pokrytecký.

1 1
možnosti
Foto

A to jste tam četl kde? Nebo omylem píšete pod jiný blog?

1 2
možnosti
  • Počet článků 384
  • Celková karma 24,57
  • Průměrná čtenost 629x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik