Odboráři všech zemí jděte někam

Co nestačil zničit virus, který dva roky devastoval výrobu i služby, dorazila energetická situace a válka na Ukrajině. A teď do toho s nesmyslným požadavkem na zvýšení platů vlítnou ještě tito paraziti, kteří nic netvoří.

Na mediální scéně se pohybuje suverénně za velkého aplausu proletariátu další muž malého vzrůstu z rodu Göbbelsů, Rathů a Nacherů. Tenhle si ve jménu své prezidentské kandidatury vzal jako rukojmí celý národ. Neváhá svolat za podpory ostatních intelektuálně nesmělých odborářů generální stávku a tím ještě více oslabit těžce zkoušenou ekonomiku. Co nestačil zničit virus, který dva roky devastoval výrobu i služby, dorazila energetická situace a válka na Ukrajině. A teď do toho s nesmyslným požadavkem na zvýšení platů vlítnou ještě tito paraziti, kteří nic netvoří, jen zdržují vládu od práce a zaměstnavatele, kteří se drží sotva nad vodou. Budou dále devastovat ekonomiku, nesmyslně rozevírat nůžky mezi platy ve státní správě a v soukromém sektoru. Všude ve vyspělých ekonomikách jsou platy v soukromé sféře vyšší, než vyplácí stát. Jen u nás ne a znovu se má tento nezdravý rozdíl zvětšit!

Platy není možné zvedat, protože neroste efektivita práce a tím ani výkon ekonomiky! Tohle oni samozřejmě dobře vědí, ale v životě to nepřiznají, protože se jim to nehodí.

Odboráři vnutili nejen dělníkům, ale všem nespokojeným názor, že za tuto situaci může naše fialová vláda, což je naprostý nesmysl. Tenhle malér způsobila především předchozí velkouzenářova instagramová vláda, proti které kupodivu neprotestovali! Kromě ní také válka na Ukrajině a mezinárodní energetická krize.

Má tato vláda v ruce možnosti, jak drahotu zmírnit? Ano, má, ale pokud je použije, dál bude zvyšovat zadlužení státu, které beztak za poslední roky rostlo nejrychleji v EU. Čili vytiskneme další peníze, které budou mít kupní sílu potištěného papíru a inflace se tím nejen nezastaví, ale naopak dále naroste. A vice versa.

Toto ti nespojení slyšet nechtějí, oni půjdou do generální stávky a ponesou na zádech svého mesiáše s pocitem, že je zachránil! Tenhle bezohledný vždy pěkně učesaný parazit povýšil populismus o dalších několik levelů. Už nikdy si na sebe nevezmu duffle coat! Kam, se hrabe velkouzenář! Tohle je sobectví prvního řádu! Cožpak ti pracující odboráři nevidí, že se tyhle aktivity dějí vždycky tak půl roku před volbami? Dříve byly odbory pátou kolonou sociální demokracie. Dnes jsou lobby kandidáta na prezidenta. Kampaň, kterou si neplatí on, zaplatíme mu ji totiž my všichni! Stejně nemá šanci, ale nadělá obrovské škody!

Možná by jej mohlo státní zastupitelství obvinit ze šíření poplašné zprávy za účelem ohrožení národního hospodářství! Kdo ho zastaví? Nebo chceme na Hradě dalšího psychopata, která je schopen pro svou kariéru obětovat i vlastní zem? Říkalo se, že to po Zemanovi už horší být nemůže. Opravdu nemůže?

 

                                                    

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ondřej Šebesta | pondělí 25.4.2022 7:00 | karma článku: 24,32 | přečteno: 844x